1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047342

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: Jag tar ett steg tillbaks från hätska diskutioner härmed. Tror denna Corona blaska tar fram ännu sämre sidor hos oss i frustration. Hoppas vi kommer vara mer givmilda mot varann om läget förvärras och att vi inte bara ser till oss själva, vare sig det gäller vilka som har rätt till avencemang eller mer viktiga saker som att ställa upp för sina medmänniskor i kris.
Allt känns bara surrealistisk och vi vet inte vart framtiden leder oss. I slutändan är vi av samma skrot och korn oavsett lagtillhörighet. Hockey för mig är knappt sekundärt i jämförelse.

Även om jag kanske enligt vissa gett sken av naivitet så kommer jag givetvis följa alla restriktioner som anges och tar allvarligt på läget. Jag står fortfarande frågande till alla som valt att åka på sina nöjesresor till härjade länder som Italien. Är det ekonomin och att man varit rädd att ha "kastat iväg" pengarna på nått man aldrig får utnyttja, då säger jag bara grattis, världsekonomin är nog ett större bekymmer just nu...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Jag har bara en sida mot bittra timråiter.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Har en sk släkt med släkten som varit iväg på just en sån nöjesresa. Nu vid hemkomst visade det sig att damen ifråga har corona. Denna person är en av de sämre personer jag träffat på så att just hon skulle göra nåt dylikt förvånar mig fögande.
Kommentera