1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047599

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Eller: Vi plockar upp Modo och TIK så blir nog de flesta nöjda. ;)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
NuMo: Det som förvånar mig något är att det inte finns i regelverket en paragraf som hanterar en situation som den här dvs när är sista datum att genomföra säsongen, vad händer om man av olika skäl inte kan genomföra densamma!
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
NuMo: Det blir lite löjligt när man läser på tex FB där allehanda timråiter gnäller som fan på Widebro och hans uttalande om hans och modos ståndpunkt, sen i samma veva så menar man på att Timrå också borde flyttas upp.
Summa sumarum är att alla enbart ser till sitt eget hus vilket jag såklart tycker är beundransvärt, men någonstans så måste man rannsaka sig själv och tänka lite längre.
Kvalet kommer mest troligen inte att spelas så hur gör vi då, för mig är det solklart och det hade jag tyckt oavsett vilka lag som placerat sig i topp 2.

Kan man inte spela hockey om det så tycker jag att det är glasklart att dom 2 bästa lagen från allsvenskan skall lottas mot leksand och Oskarshamn, en lottning där kanske leksand och Oskarshamn skall ha lite fördel i form av ”hemmaplansfördelen”
Man kanske lottar där en dragning representerar en match i bäst av 7 där leksand och Oskarshamn startar med 1-0
Låst ämne