1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047982

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Jag lider självklart mest med Timrå, eftersom det är mitt lag. Vi hade nåt riktigt bra på gång. Hade vi fått er i en bäst av 3 hade det varit väldigt jämnt om vilka som skulle fått möta Leksand. Med den drömstarten vi fick på kvalserien så tror jag vi hade vunnit den.

Sedan tycker jag synd om alla lag som inte fick spela om det. Förutom Leksand och Oskars då.

Det här blev skit det, oavsett vad som hade bestämts.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hassan: fy fan för leksand som aödrig överlevt ett negativt kval. Det här var ju fan deras dröm. När de är för kassa för att hänga kvar själva så var detta självklart det bättre än vad de någonsin kunde drömt om.

Dessa jävla hockeygudar har ju fan curlat Leksand i alla dessa år. Först när de gick upp mot oss efter att ha blivit utspelade, de blåser ur ekonomin totalt och är toksämst i SHL varke gång de går upp. Nu får de stanna kvar och etablera sig dom inga andra lag någonsin fått göra.

Sedan snubben från Oskarshamn. Soporna har spelat sig till ett negativt kval under hela säsongen. De är fan inte värda ett piss mer än oss.

Grundserierna kunde avgöras, de är de facto i kvalserien, inte SHL.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Hassan: Jag håller med, dock tror jag vi slagit Löven, vi har en ganska klar statistik mot dom denna säsong så ni hade nog lika gärna fått möta löven som har 4-0 på er.
Men du vet vad man säger, slutspel är något helt annat och vad som helst kan hända.

Oerhört tråkigt iaf.
Vi får se om vi öht får ihop ett lag nästa säsong, lär bli duktigt utplockade
Kommentera