1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482907 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2047991

Sv: Apropå ingenting...
Hassan: fy fan för leksand som aödrig överlevt ett negativt kval. Det här var ju fan deras dröm. När de är för kassa för att hänga kvar själva så var detta självklart det bättre än vad de någonsin kunde drömt om.

Dessa jävla hockeygudar har ju fan curlat Leksand i alla dessa år. Först när de gick upp mot oss efter att ha blivit utspelade, de blåser ur ekonomin totalt och är toksämst i SHL varke gång de går upp. Nu får de stanna kvar och etablera sig dom inga andra lag någonsin fått göra.

Sedan snubben från Oskarshamn. Soporna har spelat sig till ett negativt kval under hela säsongen. De är fan inte värda ett piss mer än oss.

Grundserierna kunde avgöras, de är de facto i kvalserien, inte SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hakning-Henrik: Egentligen är det ju mer intressant vad som händer med Leksand och OiK. Alltså, nu vill jag inte jävlas med modoiter och lövare, så läs med förstånd.

Oskarshamn och Leksand tillhör ju i och med den avslutade grundserien hockeyallsvenskan. Alltså samma serie som Löven, Modo, Timrå och resten. I min bok är det alltså betydligt märkligare att dessa två får spela kvar i SHL än att inte något HA lag flyttas upp. Hur det hade slutat mellan ”oss” kan man ju bara spekulera i och där kan vi ju fortsätta tjafsa till dödagar. Om vi struntar i vilka två lag som är mer värda än några andra att gå upp så är det ju så att två hockeyallsvenska lag blir direktuppflyttade: LIF och OIK. Det tycker jag är det märkligaste.

Antar att det baseras på att säsongen 19/20 stryks. Alltså alla tidigare resultat nollas. Då kommer det aldrig spela någon roll vad någon tycker för säsongen har alltså inte spelats än.
Kommentera