1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479958 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2048147

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Hut kan man ta beslutet att Leksand och IKO flyttas upp egentligen? De åkte faktiakt ur SHL och tillhör nu allsvenskan, men skulle precis som de allsvenska kvala för att ta sig tillbaka. De tillhör alltså INTE SHL i dagsläget, utan allsvenskan som Modo, Löven, Timrå osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ja de ansvariga är har varit involverad i klubbar som ligger illa till håller med dig . Dessutom ska inte en jävla SHL klubb få värva från drabbade klubbar och hälften av tv pengarna ska tillfalla Allsvenska lagen. Nu får det fan i mig vara nog med konspiration i detta dår land
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Ja det är en bra fråga. Tyvärr kommer man aldrig få höra någon motivering eller liknande. Det tas beslut sedan är det ingen som vågar stå upp och diskutera eller försvara detra. Man hade chansen att vara kreativa och leta lösningar både sportsligt och ekonomiskt, men rätt tydligt att grabbarna på förbundet inte vill jobba för sina höga löner. Man tar istället ett snabbt beslut istället för att ta tiden och vrida och vända på alla alternativ. Man kan ju t.ex lämna 3 platser öppna till nästa år. Sämsta rakt ut och 2 sämsta kvalar eftersom vi inte fick något kval i år. Det hade varit ett litet steg till att visa förståelse för klubbar underifrån.

Beslutet var väntat, men hade förväntat mig mer information kring hur man resonerat samt hur man ser på de ekonomiska frågorna.
Kommentera