1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478758 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2048324

Sv: Apropå ingenting...
goleafs:

Det är betydligt lättare att strunta i en joggingtur än att missa en avgörande kvalmatch för att man är lite förkyld. Risken är att sjukdomen sprids i fuktiga omklädningsrum och spelare känner sig tvingade att spela avgörande matcher.

Jag förstår till 100% varför det här beslutet tagits. Det handlar om människors säkerhet. Trist för er, men det var det enda vettiga beslutet som gick att ta.

Dock tycker jag att man i samma veva borde flyttat upp Modo och Björklöven och utökat SHL till 16 lag.

Jag är fullständigt övertygad om att det beslutet tagits om det var AIK och Djurgården det gällde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Johannes Hedberg: I det här läget finns inga vinnare, alla som verkar inom svensk ishockey är förlorare säger Martin Åkerberg klubbchef Oskarshamn; Ja, helt klart är Oskars en av förlorarna och Leksand också!. Vad jag inte förstår är hur dessa lag kan bli kvar i en serie som dom inte tillhör. (SHL) Båda lagen är degraderade och tillhör hockeyallsvenskan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Johannes Hedberg:
Glöm inte man kunde likväl flyttat ner Leksand och Oskarhamn. Inget lag åker ur och 3 platser för uppflyttning nästa år😂😂😂. De åkte ju ur och kunde inte kvala sig upp alltså inte förtjänta av att stanna kvar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Johannes Hedberg: Knappast att spelarna skulle känna sig tvingade att spela trots symptom, av vem då?

Alla förstår allvaret i detta. Aldrig att ledare/andra spelare skulle tillåta en förkyld spelare spela match dessa tider.
Kommentera