1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2048663

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Jag har funderat på en sak. Om man skulle flytta upp Björklöven och MoDo så finns det inte mycket spännande kvar i Hockeyallsvenskan, framförallt nu när AIK har varit så dåliga samt att det väl är ytterst tveksamt om Dahlén stannar ytterligare en säsong.

Är jag alltför cynisk om jag tror att detta kan ha bidragit? Dvs att de helst ser att de lag som engagerar mest är utspridda så att kan sända matcher nästan varje dag som lockar tittare, ha ett rafflande slutspel i HA nästa säsong etc.?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Du är inte bara cynisk, du är även oerhört naiv. Det finns inga som helst skäl till att ni och Löven skulle gå upp helt enkelt, objektiva skäl kanske jag ska tillägga. Varför ska man agera som om kvalet var avklarat och just ni och Löven skulle ha vunnit alla era matcher? Rimligare isåfall om LIF och Oskar åker ner eftersom de formellt hörde till Allsvenskan när serien upphörde, precis som Modo och Björklöven. Om ni besinnar er en stund inser ni säkert det också.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Kan vara. Är väl därför Nubben och Timråiterna har panik och skrek högt med gråten i halsen. Skulle vi och löven ha flyttas upp skulle dom spela i en ganska död serie, och det skulle kunna ta helt död på intresset kring serien och Timrå.

(Under förutsättning att man utökade SHL med två lag och inte tog ner Leksand som har bra publikunderlag och alltid skrivs om)
Kommentera