1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478566 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2048702

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Det stämmer att den inte var någon höjdare och att vi hade hoppats på klart mer. Marknadsföringen var inte den optimala och förhoppningsvis kan vi dra nytta av lärdomen. Det som framförallt skillde oss mot tex Taifs aktieförsäljning som blev rigtigt lyckad var att de hade ett par stycken privatpersoner/företag som la in stora summor. Om vi satsar på en uppföljare är jag ganska säker på att den kommer att göras på ett annat sätt med ett bättre resultat. Jag har för mig att ni samtidigt körde en insamling dock ej en aktieförsäljning. Hur gick det med den resultatmässigt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Matsg: Lokala företagare och andra profiler drog igång "MODO till SHL"-fonden som samlade ihop ca 2.3 miljoner kronor på ganska kort tid (målsättningen var dock 7.5 miljoner). Den är nu förbrukad i och med denna säsong.
Från vad jag har hört så tycker de själva att den marknadsfördes ganska dåligt förutom i början och det var aldrig Modo som hade ansvar för den heller.
Nu har den hamnat i föreningens händer och har använts för soffbiljetten nu senast (4378 biljetter första matchen och andra matchen 3299 biljetter).
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Matsg:

Du menar modotillshl? Den tror in ca 2.5m har jag för mig. Det är dessa pengar som använts till att göra en satsning i år. Det är den fonden vi nu fyller på för nästa år.
Kommentera