1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482739 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2048839

Sv: Silly season - 2020
Harry Luras:

Blir intressant hur JJ klarar tempot i SHL. Att han har skottet och spelförståelse är det ingen tvekan om. Dock är han ganska temposvag och har svårt när det blir trångt i offensivzon, där tycker jag Karla och Tamy klarar det bättre pga deras fysik.

Antar att han ät tänkt som center till en andrakedja i SAIK, och det är väl rätt roll för honom då han måste spela där uppe.

Men blir intressant att följa hur det går för honom i en mycket mer defensivt uppstyrd liga, han kommer göra sina poäng, men det är ingen poängkung för SHL som SAIK har värvat. Ska vi gissa att han landar på ca 25poäng.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter:
Han kommer i ett rätt bra läge, Wingerli är bra men mer en 2-vägslirare. Linus Lindström är på uppgång men kanske inte där än. Så det borde bli 1:a PP för honom, fördelen för JJ är han besitter både bössa och är bra på att hitta pass. Vi får se hur han löser 5vs5
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter:

Hoppas för hans skull att det kommer funka bra, är tyvärr lite tveksam, tror inte det mer strukturerade spelet i SHL passar han, tror han funkar bättre i tuta och kör stilen HA kör med, men som sagt hoppas jag har fel.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Något sådant, 20 -25 p
Låst ämne