1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2049277

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Kollar man i regelboken så finns det ingenting som styrker det ni söker. Det är bara det man måste ha i åtanke.

Fast egentligen så är ni inte de bästa 2, eftersom att det inte ens är färdigrankat. Framgår tydligt i regelverket. Det är där det blir problem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle: Kollar man regelboken så finns det ju inget egentligen som talar om hur man gör om säsongen avbryts lagom till slutspelet, här handlar det om att försöka hitta någon sorts rättvisa, det förstår nog även du?!

Jag är riktigt stolt över att våran klubb försöker skapa bättre förutsättningar inför framtiden, att man vågar så upp och säga att detta är fel (vilket det också är) och inte acceptabelt!

Vad Timrå gör vet jag inte, men känslan är att Nubben mest är intresserad av att sänka Modo och Löven även om det innebär att han själv blir helt lottlös?!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle: 1 & 2a i serien = de två bästa, eller?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle:
Lottning verkar vara det mest juridiskt korrekta, någon forc-major klausul som Kulltorp tidigare hänvisade till verkar inte finnas.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle: Det där tydliga regelverket lyser med sin frånvaro. Hade det funnits ett tydligt regelverk så hade inte diskussionerna uppkommit.
Kontentan av reglerna är att matcher som inte kan spelas bör lottas. Det är andemeningen i alla fall. Hur det ska tolkas är givetvis inte helt självklart.

Därför är det bra att det blir prövat, för då kan man skriva in det i regelboken/tävlingsbestämmelserna så det nästa gång är tydligt.
Kommentera