1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484556 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2049292

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Nubben kanske ville ha en gemensam protest mot SHL, det verkade ju dock inte modo speciellt intresserade av.

Alla lag fortsätter med den poäng man hade? Grundserien blir 104 omgångar? Samma kvalsystem nästa år som i år. Rättvist? Kanske....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hassan: Vad jag vet så har inte Nubben tagit ståndpunkt öht annat än att han minsann inte vill att Modo skall flyttas upp.
Jag säger inte att han har fel men visst är det väl ändå lite märkligt att han först tyckte att Timrå hade foten i shl lika mycket som modo och Löven men ansåg heller inte att det andra lagen i kvalserien hade någon chans på shl utan att han la ribban bakom sig fast med hans eget resonemang uppåt så bör samtliga 6 lag ha en lika god chans på shl lika mycket som Timrå, men njaaaaääää det ansåg han tydligen inte!

Sen när han ändå tycker att Timrå var lika nära som lagen ovanför (?) så vill han ändå inte stå gemensamt med de 2 bästa klubbarna i sak utan han ansåg nog att OM dessa 2 lag som med all rätt driver frågan hårdast får genom något av vad dom kräver så kommer Timrå hamna i skymundan och det vill inte Norberg och därför väljer han en sida där han nog vill spela Shl men han gör samtidigt allt för att inte löven och i synnerhet Modo skall få chansen till det.

”Om inte jag får skall ingen annan heller ha”

Ge Modo och Löven halva shl extrapengen som leksand och Oskarshamn får kommande säsongen!
Kommentera