1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480565 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2049784

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Som du vet så bygger man ju inte ett topplag på en säsong (om man inte spenderar jävligt rätt)
Modo kommer tapp de flesta av sina etablerade stjärnor, nu skall vi fylla på med spelare som behöver utveckling och tid för att kunna bli bärande spelare.
Visst har modo mycket förspänt med stark ekonomi etc, men inför nästa säsong kommer vi ha en utplockad trupp som är precis på samma nivå som 7-8 andra klubbars.

Nästa år skall vi inte räkna med topp 5, det vore övermod. Slutspel och sen arbeta med en utvecklingsplan 2-4 år för att sedan försöka igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

"Nästa år skall vi inte räkna med topp 5, det vore övermod. Slutspel och sen arbeta med en utvecklingsplan 2-4 år för att sedan försöka igen."

Vilka lag i ligan har bättre förutsättningar för att bygga ett topp 5 lag? Jag vill att du räknar upp de 5 klubbar som garanterat kommer vara för oss eftersom vi inte ska räkna med en topp 5 placering enligt dig.

Alla klubbar kommer att tappa spelare, alla klubbar har utmaningar. Men jag tycker inte vi måste se det så negativt, jag tycker vi har alla förutsättningar att bli ett lag som utmanar om topp 2 i serien och sedan om avancemang uppåt om vi värvar rätt och smart. Vi har ekonomin, publik underlaget, vi har viktiga spelare på kontrakt, vi har spännande juniorer som kommer underifrån.

Vi kommer ha ett slagkraftigt lag för HA även nästa år tror jag. Lyckas t.ex BIK bygga ett lag för toppen varje år med små medel ser jag ingen anledning att vi inte ska klara det.
Kommentera