1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2050253

Sv: Silly season - 2020
Tarasov:

Är väldigt tråkigt att tappa Norlinder om så är fallet. Han bjuder på mycket hockeygodis speciellt i offensiven, men ser man rent till att agera som en försvarare så han han mycket kvar att lära i försvarsspelet. Blir intressant att se hur han klarar spelet i SHL (om han går dit).

Så visst vi tappar hans offensiva uppsida, men får vi samtidigt några försvarare som kan bidra med 20p men framförallt stabilt försvarsspel så är det inte säkert att laget blir så mycket sämre som helhet.

Får en sådan som Öhman vara skadefri samt får förtroendet så kan han säkert producera en bit över 20+ samt vara tongivande i PP. Para ihop honom med en defensivback så det blir balans i backparen.

Det är väl lite det vi saknat i år, vi har haft mängder med offensiva och tvåvägsbackar så det har varit lite obalans och att placera Öhman med Hedberg är ju inte att ge bägge möjlighet att spela sitt spel. Har varit svårt att hitta bra backpar där spelare kompletterar varandra. Finns ju en anledning att alla som spelat med Toby som tar defensiven syns framåt och blir bättre.

Visst det är svintråkigt att tappa Norlinder då det är en supertalang och egen produkt, men jag ser det som att Tambellini och Karla är mycket svårare för Glader att ersätta för att behålla slagstyrkan på laget.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter:

Som det lät i Modo channel så verkar Glader ha krokar ute lite överallt.
Scoutat sen förra säsongen bl a
Gäller att det nappar lite här o där.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: From lämnar...
Låst ämne