1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481011 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050380

Sv: Silly season - 2020
jonsson: Undra om dom (Glader/Hellqvist) ha haft lite koll på denna massflykt eller om dom har blivit lite tagen på sängen ?🤔

Snacket om att ev ta steget upp nästa säsong om det inte gick i år har ju föreningen rört vid ett ex gånger också.

Men nu med denna spelar flykt känns den tanken om SHL långt bort 🤔😡
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Smurfen: Ang. snacket om att ev ta steget upp nästa säsong om det inte gick i år byggde ju på att årets lag skulle spelat en hel del kvalmatcher och via dem dragit in ca 2 miljoner per utsåld kvalmatch (enligt VD). Dessa matcher skulle ha dragit in minst 6 miljoner, troligen mer, att lägga på nyförvärv och få spelare att stanna om vi inte gick upp. Då hade vi kunnat ge Karlkvist och några andra konkurrenskraftiga löner så att de spelat med Modo. Det bästa vi kan hoppas på nu är att Norlander går direkt till NHL (och lånas ut till ett SHL lag) så att vi får hela ersättningen. Där har vi finansieringen som kan få vår tjeckiske vän att stanna i målet.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Smurfen: Glader nämnde väl i MoDo Channel att de vill försöka behålla ca: 66% utav truppen. MINST 10 spelare kommer lämna, en del för att de presterat "för bra" och en del som de inte vill behålla. Vi är väl uppe i 5st som lämnat nu.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Smurfen:

Man bör väl ha nån form av dialog med samtliga under säsongen oxå.
Inget ingående men bara för att känna av lite.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Smurfen: Är det inte alltid så här när ett lag i andradivisionen är så fruktansvärt bra men inte går upp i högsta? Ni kan ju hoppas att Löven också blir lite plundrade och att Timrå tappar sina offensiva spetsspelare. Men till skillnad från er trupp är det ju inte så många spelare i Löven som SHL är sugna på, skulle jag tro.

Fattar att det är bittert för er, ni hade goda chanser att gå upp och ärligt talat med en trupp där många förtjänar att spela högre än allsvenskan. Frågan är hur er ekonomi ser ut, om ni kan satsa igen eller om det blir ett mer långsiktigt bygge. Det vet säkert ni bättre än jag.
Låst ämne