1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480215 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050393

Sv: Silly season - 2020
KB65:

Modoiter ser verkligen allt i svart eller vitt.

Att vi skulle tappa spelare om vi inte gick upp måste väl alla ha insett så förstår inte förvåningen när nu spelare lämnar.

Den enda som förvånade mig än så länge är From. Men antar att han vill ha en större roll i toppkedjorna och spela PP och ledningen bedömmer att han är en spelare för tredjekedjan. Ser detta som positivt då man kan ha en plan att hitta bättre spelare för topp2 kedjorna.

Sedan varför skulle vi inte kunna bygga ett lag för toppen nästa år? Klarar bik och vik att hålla sig i toppen år efter år trots tunga tapp (Kolla vad vik tappade till denna säsong) så måste vi ha goda förutsättningar då vi är en attraktiv klubb att spela för, har en tränare med gott rykte samt kan erbjuda bra lön och fina anläggningar för träning.

Löven byggde ett helt nytt lag och tog sig till toppen på en säsong, varför skulle inte vi kunna när vi har en del viktiga spelare kvar samt tränare som jobbat med laget i två år.

Se det positiva i att vi har 3/4 centrar på plats redan och det är inga dåliga namn med Olofsson, jellvert, sylwander/hägga. Kolla andra lagens trupper just nu så ser detta bra ut för vår del.

Vi har dessutom två egna juniorer (lp och åhström) som med rätt träning, utveckling och förtroende kan bli spelare som producerar 30p.

Visst det blir en utmaning, men har svårt att förstå det nattsvarta alla målar upp.

Jag har full tilltro till vår organisation, tränare och sportchef. Har inte ni andra det?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: vi vet inte om det var Modo eller From som inte ville förlänga, eller finns det någon här som har info om det?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Håller med dig på alla punkter. Som någon annan skrev så har även jag ett väldigt stort förtroende för Widebro, Glader o Hellkvist. Tres Amigos som för mig borgar för framgång.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Trio Widebro, Glader och Hellkvist är det bästa som hänt MODO på väldigt länge. Fullt förtroende.
Låst ämne