1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479930 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050683

Sv: Silly season - 2020
J F K: Vart har man gömt pengarna då? För det du menar är ju att man gömmer ca 30% av sin budget. Vart gömmer man den under? Servetter till JFK?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Det går att diskutera kring mycket, men uppenbarligen är du lika indoktrinerad som Trumps följare. Ingenting den stora ledaren ljuger om kan vara en lögn.

Ja, det kan göras på väldigt många sätt. Man kan låta bli att räkna extrakostnader och pensionsavsättningar i "spelarbudget". Privata företag kan betala delar av lönen genom att hävda att spelaren utför tjänster/jobb åt dem. Man kan flytta pengar på rätt många sätt, utan att det syns i årsredovisningen som relaterat till spelarbudget.

Efter att ha pratat med flera inom Modo så vet jag att Löven mörkar truppens kostnad. Många av de spelare man tagit in har tillgängliga för andra lag och baserat på vad Cooper, Hutchings, Liss, Weigel och många andra haft i löneanspråk så tror INGEN att inte Löven betalat mest för spelartruppen.

Men, vi lägger ned det hela. Jag - och jag tror hela modo-boken och timrå-boken - är rätt trött på att ni inte kan erkänna sanningen. Varför skämmas över att ni lockat sponsorer att satsa, ni måste gjort något rätt???
Låst ämne