1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481521 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2051019

Sv: Silly season - 2020
KB65: Som sagt. Oskarshamn får gärna gå i graven. Får en oförtjänt gratisplats, 6 nya fräscha extramiljoner på kontot, 40 totalt. Ändå går de ut och tjuter och vill ha mer! Äckelplastlag!!! Nej nu tycker jag samtliga Hockeyallsvenska klubbar går ihop i en unison strejk mot SHLs sektfasoner. Som jag nämnt innan så tycker jag Vi fiskar efter stor sponsor och skapar en ny liga som SHL lagen kommer komma krypande till. Och som tidigare nämnt så är vi inte långrandiga. De välkomna efter att ha gått ner på knä och kysst våra ringar med klubbmärket på. 😉
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Sputnik: En sak vi skulle kunna göra gemensamt inom alla hockeyallsvenska lag är att gå ut och bojkotta Cmore. Det har redan gått runt en del inom lövenkretsar att alla helst ska säga upp sina abonnemang och hellre skänka pengarna direkt till klubben.
Vi hockeyallsvenska lag blir verkligen röv*****ade av svenska ishockeyförbundet/shl/cmore då 90% av pengarna (vet inte exakt siffra) går till SHL och vi pumpar årligen in enorma mängder pengar i detta skitavtalet när vi hellre kan stödja våra klubbar på ett bättre sätt utanför.

Ju fler vi är som säger upp avtalet desto mindre pengar till SHL-lagen. Jag kommer själv aldrig betala en krona till Cmore förrän det blir rättvisare fördelning mellan ligorna i svensk ishockey.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Dom alla kan dra åt helvete, Oskarshamn också.
Låst ämne