1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2051009

Sv: Silly season - 2020
dempa: Ja detta var en rejäl pungspark. Kan genuint säga att jag mest känner tacksamhet och har önskat lycka till mot de andra spelarna som har lämnat. Men om Olofsson och Rosdahl nu har valt att bryta kontraktet för att gå till just Oskarshamn, så får de gärna ruttna bort där nere tillsammans med den där föreningen. Hoppas de floppar rejält.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
KB65:
Nu är det lite för mörka vibbar här inne, se det så här.

Hagge/Björka/Hanses är inga tapp, det fick gå. Jag gissar att From också faller under den kategorin.

I övrigt så är tappen 5 fw:s, av de 5 utvecklade vi 2 och hittade 3. Utöver det lyckades vi plocka in ytterligare 3 spelare som ökade truppens slagstyrka. Så kanske vi har en modell som fungerar.

I övrigt har vi utvecklat JJ/PK det finna spelare i dagens trupp som kanske kan göra en resa. Exv Öhman/Jellvert/LP/Åhström. Utöver det är känns det som att både Olhaver/Svennings. kan ta kliv.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
KB65: Som sagt. Oskarshamn får gärna gå i graven. Får en oförtjänt gratisplats, 6 nya fräscha extramiljoner på kontot, 40 totalt. Ändå går de ut och tjuter och vill ha mer! Äckelplastlag!!! Nej nu tycker jag samtliga Hockeyallsvenska klubbar går ihop i en unison strejk mot SHLs sektfasoner. Som jag nämnt innan så tycker jag Vi fiskar efter stor sponsor och skapar en ny liga som SHL lagen kommer komma krypande till. Och som tidigare nämnt så är vi inte långrandiga. De välkomna efter att ha gått ner på knä och kysst våra ringar med klubbmärket på. 😉
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
KB65: Ja, F.O sjönk rejält i mina ögon. Framstått som en klok man, men att han skulle lämna för IKO, ett lag med pissig ekonomi och absolut NOLL chans att bli kvar i det långa loppet trodde man då inte.
Det värsta är att vi också är berövade på chansen att möta dom i ett kval, det hade varit en morot om något
Låst ämne