1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480203 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2051990

Sv: Apropå ingenting...
Costanza:

Låter rätt solklart att vi minst kan få ersättning för matchen utan publik. Sedan kan vi kompenseras för de evenemang som var planerade i arenan förutom hockey.

Lägg till att många efterskänkte biljetter till den bokade matchen samt insamlingen som genererade bra med pengar så har vi nog täckt en hel del av tappet.

Kan vi även vara kreativa i vår ansökan och få intäkt för en andra finalmatch (vilket vi var garanterade) samt 1 match i steg två av finalen (om vi förlorat mot löven så var ju vi garanterade en till hemma) vilket är rimligt så är det en riktig bonus på intäktssidan. Vi kan ju inte kräva något för ett SHL kval eftersom vi inte gått dit. På samma sätt kan t.ex Timrå bara kräva betalning för två matcher eftersom de inte var klara för nästa runda.

I vår match som redan var utsåld så kan vi kräva för en fullsatt arena, i övriga kanske man måste kolla på snitt eller nått sådant för att få igenom det. Men klart vi ska söka för 2 fullsatta matcher förutom den som spelades utan publik.

Vi borde dessutom stå högt i prio eftersom vi hade kostnader kopplade till match men inte fick någon chans till intäkt.

Vi får se vad resultatet blir i slutändan, men SHL kan inte lägga beslag på allt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Det märkliga är att Oskarshamn och Leksand tydligen ska få ersättning för de inställda matcherna i kvalet mot de allsvenska lagen. Matcher de ju inte ens ville spela utan de skulle ju hellre slutat på plats 12 och spelat klart för säsongen. Sanny L skriver om det i Expressen. www.expressen.se/sport/hockey/blogg/sannylindstrom/2020/04/01/har-folk-blivit-helt-korkade/
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Tror du verkligen löven och MODO kan kräva pengar om ingen krävde tillbaka pengar för biljetterna och dessutom köpte extra biljetter?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Även i värsta scenariots så är det är ju absolut minimum 3 hemmamatcher som vi går miste om (inklusive den utan publik). En till i finalen och minst en i play-off finalen. Känns rimligt att åtminstone få ersättning för de tre, även om det hade kunnat bli mer.
Kommentera