1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481742 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2052763

Sv: Silly season - 2020
Amitiel: Jo, men är det verkligen säkerställt att Hellqvist aldrig har informerat styrelsen eller övriga ansvariga om hur han känner och tänker, innan han gick ut med det i media?
Jag har uppfattat det som att Johansson i Leksand bara har tagit en informell kontakt med Hellqvist för att få veta dennes situation och att Modo redan i det läget har känt till Hellqvists ståndpunkt.
Om Modo redan i det läget vetat att Hellqvist haft en önskan att röra på sig så ser jag inte att Leksand egentligen gjort nåt större fel, möjligtvis lite osjysst spel på ett sätt som väl förekommer i alla sammanhang och inofficiellt i såna här och liknande fall.

"Och sen är vi tillbaka till om han kände att det inte skulle funka, varför total vägra när Skellefteå kontakta han för att sen välja Leksand."

Han kan ju ha haft ex sociala skäl förutom ev sportsliga till att neka Skellefteå, det vet vi ju inget om. Leksand kan ju ha passat honom bättre än Skellefteå av flera anledningar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Huge: Ingenting är säkerställt för oss utomstående egentligen. Men vad har det för betydelse i vilken form och i vilken ordning nån gjort vad. Vi kommer inte ifrån att ALLA parter (inkl Tjomme) kände till alla väsentliga fakta i fallet:
Hellqvist har nyskrivet kontrakt med Modo. Modo har tappat alla toppspelare på kort tid. Lif klarade sig tack vare Covid-19. Tjomme är en desperat jävla 08. Lif har alltid varit en jävla myglarklubb.
Låst ämne