1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481443 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2053045

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Absolut inte men du gafflar ju om saker som inte är sanna, sen vad är det att vara orolig över, han ska ju inte lämna ?!
Jesus är han definitivt inte, men ska vi börja om med en ny tränare och nya spelidéer så kommer vi definitivt inte räkna med att spela i toppen nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

Alltså vad fan är det för fel på Leksand, snacka om en pajas förening.

-För att Leksand skulle kunna få loss Björn Hellkvist kommer det krävas en ekonomisk ersättning.

I dagsläget är det ingen fråga som varken Thomas Johansson eller Leksands styrelse hanterat.

– Vi har inte haft någon sådan fråga på bordet om att skjuta till extra pengar för att köpa ut någon tränare, säger klubbens ordförande Claes Bergström, som menar på att det aldrig kommit någon fråga från Leksands sportsliga ledning till styrelsen om att få loss pengar för ett utköp.
- Varken före eller efter det här kom upp till ytan för ett par dagar sedan har det funnits en fråga hos styrelsen som behandlar ett utköp av någon tränare, säger Bergström.

Så TJ försöker få en tränare som är under kontrakt och har inte snackat med styrelsen om utköp av en tränare, hur fan hade dom tänkt få honom. Var hela deras ide att gå ut med detta så han skulle lämna gratis?

Johan Widebro ”förväntar sig inga fler frågor” om Björn Hellkvist, som har ett avtal i tre år ytterligare.

Thomas Johansson menar på att han tänker följa den linjen.
– Det är Modo som äger frågan, och det är de som får hantera den.

Vad fan menar TJ egentligen, ni har frågat och vi har sagt nej, hur kan vi äga frågan, förstår han inte vad ett nej är. Det är väl snarare Leksand som äger frågan nu och behöver komma med ett bud eller ett förslag på ekonomisk kompensation. Men just ja han hade ju inte ens undersökt ifall det fanns kapital samt mandat till att köpa lös någon tränare från styrelsen.

Vilken jäkla pajas förening det är, man förstår varför det jämt är interna fighter i den klubben. Gissat att det fortfarande pågår ett maktspel kring tränarfrågan mellan styrelse och sportchefen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Gavelo: Vad 'gafflar' jag om som inte är sant? Vad skriver jag som är dumma saker? Jag håller på MoDo, liksom du, antar jag. Men förklara vad har jag skrivit som inte är sant?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Gissar att om ledningen tappat förtroende för BH och börjar fundera på alternativa lösningar så kommunicerar man nog inte det utåt. Då skulle ju Trottoaren förstå att allt är klappat och klart utan att behöva flasha med rejält deg. Näe, de måste ju sitta med korten tätt intill bröstet och låta Trottoaren slanta/syna, eller?
Kommentera