1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2053069

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag har enbart citerat 'skvallerblaskor' (typ kvällstidningar) med förbehållet att jag inte helt litar på vad de skriver). Läs innan du anklagar. Men när MoDo går ut och tycker att din demontränare snackar för mycket... Är föreningen eller personen viktigast? Du anklagar men har dåligt
på fötterna, ganska pinsam nivå Gavelo!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Widebeo, Glader m.fl i Modo har ju råkat ut för samma sak som BH vad gäller det snöpliga slutet, domen från förbundet, spelarna som lämnar mm, Björn är inte ensam i det tråkiga som hänt, Widebro och Glader säkert fler, sponsorer, supportrar, biter ihop och jobbar ännu hårdare för föreningens bästa, nån som hört Widebro vilja kasta in handduken, han får brottas med stora förluster både sportslig och ekonomiskt, BH är en del av Modo men väljer, helt egoistiskt enbart tycka synd om sig själv och tänka på sig själv, vad skulle Modo gjort om Widebro och Glader agerat likadant?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Pinsam nivå?!
Styrelsen har haft dialog, en bra dialog med Björn varje dag så vad är det egentligen du kallar mig för att ha pinsam nivå om?
Du citerar kvällsblaskor som du senare säger att du inte tror på, ja men dåså då har du svarat på dig själv, bra så!!

Att styrelsen säger åt Björn att fortsätta vara ledig och inte kommentera mer i media är för att man inte vill att detta skall få för stora proportioner, förtroende har man för Björn till 100% eftersom han skall träna Modo i 3 år till!
Kommentera