1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480020 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2053989

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Att han fortsätter gå via media säger väl egentligen bara en sak.

Har Björn själv testat lyfta luren?

Eller insinuerar han att han bara är intresserad av att fortsätta förhandla med LIF och att all annan kommunikation är ointressant? Därav intensifieringen i att försöka göra sig omöjlig?

Har han ingen som helst heder?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Trilske Det som är mest underligt är att han tycker sig inte vara involverad i lagbygget när som Glader påpekar och vilket alla förstod att Svenningsson och framförallt Olhaver är Björns önskemål.

Jag hoppas att det här fortsätter så till den grad att Björn förstör sitt eget anseende i hockeyvärlden och att Modo hittar en ny tränare som inte är ett praktarsle.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Trilske:

Problemet är att han målar upp en väldigt osäker situation, vem ljuger är det han eller Glader. Problemet är att hans beteende drabbar flera andra, modo blir drabbade då det blir svårt att signa spelare som är tveksamma, det kan vara svårt med försäljning av årskort, sponsorer mm.

Han får vara hur förbannad han vill det är hans rätt, men han är en del av lösningen på problemet. Är det så viktigt med kommunikation så borde han ringa glader och widebro och sköta detta internt istället för via media.

Därför tycker jag det skulle vara intressant att få en rättslig prövning ifall det håller att sparka honom utan ersättning pga brott mot lojalitetsprincipen.

Bara hoppas att Widebro och Glader har en plan kring detta, annars kan det bli väldigt ovisst och jobbigt inför nästa säsong.

Om Björn lämnar nu, vilken tränare ska vi ha och varför? Finns det ens något intressant namn som vill ta sig an ett truppbygge och börja bygga på nytt? Sedan letar ju löven tränare också, undra hur det går där för dem? Ingen som sett något namn på väg in? Jag trodde ju att dom redan hade en tränare klar då det var klart tidigt att Fagervall inte skulle fortsätta. Det är ju inte bra att vi konkurrerar om en ny tränare med Löven, det är väl de hetaste jobben i HA och är vi intresserade av samma tränare så kan det bli budkrig.
Kommentera