1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481565 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2054184

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tycker det där är en enorm skillnad. Det du beskriver är en skvallerjournalist. Ifall Tambellini hade varit så korkat att han sagt till Hägglund var han har ont i en intervju så är det Tambellinis fel om det kommer ut, inte Hägglund.

Att Björn beter sig som en barnrumpa kommer bara slå tillbaka på honom själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Nej, det är verkligen inte hypotetiskt. Det är mycket oftare än du tror som journalisterna vet om eventuella skador. De håller intervjuer, är nära spelarna, kommer många gånger in i omklädningsrummet eller gymmet och ser de flesta träningarna. Tro mig. Det finns ett gentlemans agreement där... Journalisten skriver "upper body injury" som tränare samt spelare officiellt kallar det.

Ja, har Tambo själv berättat det så hade det varit en annan sak. Nu ger Hägglund Hellkvist precis den plattform han vill ha för att förstöra för Modo. Var det verkligen nödvändigt att ge honom den möjligheten?

Och det fanns andra gentlemans agreement innan Anrell förstörde relationen också. Det finns spelare som i var på fyllan i ett VM och skadat sig, som journalisterna innan Anrell inte berättade hur det gick till. Jag tycker att det mediaklimatet var mycket trevligare på många sätt än den klick-bait-hets och hänga ut alla som det nu blivit.
Kommentera