1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2054222

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Jag känner flera spelare, några tränare och några journalister. Första gången jag träffade just Hägglund och pratade med honom var på junior VM i Gävle 93. När då någon som du kommer berättar "sanningen" och den går stick i stäv med verkligheten blir jag irriterad. när du sedan envisas och tror att jag bara hittar på trots att du uppenbarligen inte vet bättre så brinner till slut topplocket.

Du verkar leva i någon parallell verklighet än den som omger hockeyn.

Det går liksom inte att prata matte med någon som inte accepterar axiomen. Det går heller inte riktigt att på djupet diskutera hockey med någon som inte förstår eller vill sätta sig in i att det finns en annan verklighet än den som endast förmedlas via pressen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Är på din sida i detta med Hägglund. Nu fick man också facit varför han gjorde som han gjorde, det är så tydligt att han endast tog denna intervju för egen vinning.

Först en intervju med Björn där man ställer "rätt" frågor ett tag efter strålkastar ljuset har flyttats. Allt för att få igång intresset kring hellkvistgate igen.

Sedan följer man upp med en krönika dagen efter. Så ganska tydligt vad Hägglund hade för strategi med den korta intervjun igår, det var för att skapa intresse och kunna skriva sin krönika klar. Han visste nog mycket väl vilka svar han skulle få från Björn när han ringde.

www.allehanda.se/artikel/hagglund-det-har-ar-en-bedrovlig-historia-och-modo-sitter-med-svarte-petter-aktenskapet-ar-over

Jag tycker att han ska gräva, men då kan ju göra det när det var aktuellt förra veckan och inte hälla bensin på elden när det börjat slockna och arbete i kulisserna pågår. Det sätter bara Modo i en ännu mer stressande situation då fler frågor kommer och dom behöver svara på dessa istället för att lägga energin på att hitta en ersättare till Björn.

Dumt att blåsa liv i detta igen speciellt när ingen ny info kommer fram. Hade han verkligen vilja ge mer info så hade han kunnat ställa några obekväma frågor till Björn t.ex.

Du sa tidigare att du inte vill att modo ska gå utan ekonomisk kompensation, Leksand säger att dom aldrig behandlat frågan att köpa lös en tränare och inte har pengar för detta. Hur ser du på detta, betyder det att du inte är intresserad om dom inte vill köpa lös dig?

Glader säger att ni pratar varje dag och senast innan påsken på Torsdagen, du säger att du inte hört nåt alls från Modo sedan detta kom ut i tidningen på Tisdag. Kan du specificera vad du menar?

Har du varit delaktig i värvningarna av Olhaver, Svenningsson, Aagaard?

Är det konstigt att inte ha en klar budget i dessa tider? Vilka garantier kring budget är det du vill ha för att känna dig bekväm med lagbygget?

Du säger att ni inte har någon kontakt och sedan att kommunikationen är bristfällig. Vad gäller har ni kontakt eller inte? Ifall ni har kontakt kan du specificera runt vilka delar kommunikationen är bristfällig? Är det runt situationen med Leksand att modo inte vill diskutera detta eller är det kring lagbygget och truppen för nästa år?

Och följa upp med några andra frågor som inte bara fungerar som en megafon för Björns agenda.

Så väldigt dålig journalistik faktiskt när man hade kunnat göra så mycket mer av samtalet om man hade haft ett intresse för det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Kan du svara ärligt för en gångs skull, utan att sväva iväg? Vilken 'sanning' har jag berättat om som går stick i stäv med verkligheten? Du kastar en massa anklagelser och vill förminska mej hela tiden.,Så ge ett konkret exempel.på vad du menar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: jag kommer in här o har inte läst något alls under dagen annat än det jag läste om Björn i allehanda från idag kl12. Han lär väl INTE bli kvar? Dränerad på energi osv..
Kommentera