1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2057159

Sv: Silly season - 2020
Rytter: håller med. Iikka drog ofta passningar till spelare som var helt oförberedda. Sedan var han minst på plan men ändå jobbade han hårt i defensiven och straffade större, checkande forwards med sin klubbteknik.
Vill också ha honom med nästa säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Blake:

Man ska inte heller underskatta vikten av att ha dessa spelare som sticker ut. Skapar intresse och någon för publiken att prata och betala för att se.

Iikka checkar dessa boxar, han sticker ut genom att vara så liten. Han gör det oväntade med pucken, minns fortfarande snurrfinten på blå för att komma runt en checkade forward där han sedan levererade en medspelare öppet mål. Han behandlar pucken på ett sätt som många inte ens klarar av. Detta sticker ut och ger oss publik något att snacka om och det skapar intresse.

Bartosak och Belov är andra sådana karaktärer som sticker ut och blir favoriter. Tambellini sticker ju på ett annat sätt för att han var så jävla bra, men som personlighet och spelare som går utanför ramen så slår dessa t.ex tambellini och JJ.

Vill att vi ska ha lite profiler i laget så det bara inte blir en massa med skickliga spelare och ser gärna att iikka är en av dessa.
Låst ämne