1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482828 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2058775

Sv: Silly season - 2020
Costanza: allt jag ber om är att bli bedömd och behandlad utefter hur jag agerar. Hade förstått påhoppen om jag varit hånfull, otrevlig eller på annat vis inte visat respekt men kan inte se att något av mina inlägg platsar inom de kriterierna...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Hedblad:

jag håller med dig i det du skriver, som utomstående måste man kunna skriva här inne utan att bli illa bemött eller mötas av spydiga kommentarer eller dyl.

Jag har full förståelse för om Modoiterna är arga på Björn och hur han skött detta, jag har även full respekt för att vissa avskyr eller hatar Leksand, det gör mig ingenting, jag har varit medlen på HS länge och aldrig varit ute efter att reta upp någon eller provocera någonsin..

Jag jobbar med 7 åringar och ibland känns det som att man tar jobbet med sig hem när man ser hur en del beter sig här inne på forumet " inte bara modoter, även leksingar och andra från andra lag " , rätt barnsliga kommentarer bland en del skribenter ibland, är vi inte vuxna människor?

Man skall kunna diskutera hockey, politik, eller vad det nu än må vara utan att folk skall börja lipa och vara otrevliga så fort man skriver något som inte passar andra.

Med detta sagt vill jag önska alla modoiter och andra en trevlig 1 maj och hoppas, och detta kommer från hjärtat. hoppas vi får spela matcher mot varandra igen. Båda våra lag hör hemma i hockeyns finrum, iaf historiskt sett, men sportsligt är det kämpigt för båda våra lag.

lycka till kommande säsong.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Hedblad: Ni har inte varit så pigga på att hänga här tidigare, så förstå att vi undrar varför just nu.
Låst ämne