1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480921 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2059736

Sv: Apropå ingenting...
Bamse: Sen skulle jag absolut velat behållt Ohlsson så missförstå mig inte där. Han har ett läge och det är full fart. Oerhört viktig i BP och livsvfarlig på kontring där. Sen kan han absolut göra poäng framåt, men är frågande om han har så mycket mer produktion i sig. Tyckte han hade lite problem i PP tex då han inte har egenskapen riktigt att diktera tempo som jag nämnt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Gör man 38 poäng i skuggan av en första kedja med högst istid i hela Allsvenskan så kan man helt klart producera framåt. De matcher jag såg med Timrå tyckte jag allt som oftast att Ohlsson var den bästa spelaren och det är inte bara för att han skrivit på för Modo.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Jag tror att Ohlsson hamnar i en tredjekedja hos oss. En spelare som jag verkligen gillar, men som är svårtplacerad. Det är som Björka (och för den delen Madsen) som stundtals är riktigt bra, men i en rent producerande tekniskt driven kedja fungerar det inte bra.
Man måste ha dem i en miljö där de kan producera ändå, men de tappar lite för mycket puck och har lite för dåligt spelsinne för att vara i en traditionell första eller andrakedja.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Sådär lät det inte i vintras iaf ;)
Men ingen är förvånad att ni letar fel på honom nu när ni tappat honom.
Brukar bli så när spelare lämnar.

Vem kommer få KHK's plats i HA tro? allt pekar ju på att de konkar. Finns inget kval att gå efter.
Kommentera