1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479804 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2059849

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Genomgått ett politiskt spel? Ja, va fan trodde han när han startade ett politiskt spel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: haha vad han försöker få det att se ut som han inte gjort något fel och sköt det snyggt. Bullshit... aja gooo modo!!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Kanske ett politiskt spel i Leksand. Vi vet ju att delar av styrelsen ville ha kvar Uffe, vi vet att TJ inte ville detta utan föst kollade med Jörgen Jönsson och fick nej, sedan kollade han med en tränare till och fick nej. När han blev desperat och stod utan tränare kontaktade han Björn utan Modos vetskap (det bekräftar ju Björn) sedan när Björn sa "ja jag är intresserad" drog allt igång. Så Björn var alltså deras tredjeval på posten.

Kanske var det politiska spelet även en del i Leksand där TJ var tvungen att sälja in lösningen till styrelsen som fick godkänna att köpa lös honom från Modo.

Hoppas verkligen att det går tungt till hösten för Leskand, vilken press på TJ när man betalat dyra pengar för att få sitt tredjealternativ till tränare och man ligger i botten och sladdar.

Nej nu skiter vi i Björn och Leksand och fokuserar på vårt, men grinar inte ifall dom åker ur SHL nästa år.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Han betonar gärna att Modo skött det professionellt, handlar mest om att fick som han ville och betedde sig rätt svinigt mot klubben och sket i han skrivit ett kontrakt. Förhoppningsvis möts vi igen på planen och förhoppningsvis kan vi såra hans lag och honom rejält.

Behövdes betänketid iom att flygplatsen va stängd!?!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Om KHK går i konkurs, flyttas nått lag från ettan upp då eller blir det bara ett lag mindre i HA?
Kommentera