1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480496 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2060964

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Nivån på många i erat forum är så sagolikt jävla låg att det blir lite komiskt när du kommer hit för att anmärka på språkbruket.
Åtminstone 3-4 av 10 inlägg hos er handlar om Modo, eller något sätt att göra sig lustig över Modos namn, spelare eller staden Övik.
Smått bisarrt vad besatt ni är av oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Haha! Alla cylindrar på märker jag. 😅
Jag har väl nog aldrig sagt att jag står bakom allt som skrivs inne i vår bok liksom jag antar att du inte till 100 procent står bakom allt som skrivs av era egna härinne. Däremot så var ju det som skrevs felaktig info, att vi påstår att vi skall ha världshistoriens bäst HA lag kommande säsong. Jag va ju knappast hyperseriös om Timjåå heller. 😜 Allt behöver ju inte vara på liv och död hela tiden. Tror nog det är bäst att hockeyn kommer igång igen så vi kan fokusera på lite vettigare delar av hockeyn igen. 🤓
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Fast det kan bli en lite märklig säsong om också Timrå satsar. Vi har MoDo, Löven och AIK som satsar mycket. VIK, BIK och SSK hyggligt mycket.

Bakom dessa kan det bli ett stort hopp ned. Givetvis är det inte ett likhetstecken mellan högst budget och bäst resultat, även om det varit så i serien de senaste två åren...
Kommentera