1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2061000

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
På backsidan har vi
Hedberg
Norlinde
Berglund
Tobias E

Där har vi hittills
Wallinder/Anton Öhman på förhand lite knivigare.

Vi skall även ersätta Karla/JJ/Tambellini... rätt knivig uppgift. Tänker faktiskt att Sveningsson är istället för Karla fast på andra sidan.

From-Ohlsson
Björka - Olhaver
Karla - Svenning
Aagaard - Olofsson
Rosdahl - E Hedberg ?

Kvar
JJ
Tambellini
Norlinder
Hedberg
Tobias E

Vi kan iofs hoppas på kliv från
Linus P och WW.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Vad hade Öhman för chans när han hela tiden parades med Hedberg??? Hedberg var en extremt offensiv back som knappast täckte upp för sin backpartner särskilt ofta. Ja, han var tillräckligt skicklig offensivt för att verkligen göra skillnad, men hans jobb försvarsmässigt var inte lysande stora delar av säsongen.
Jag tror Öhman hade varit klart bättre tillsammans med någon som Belov exempelvis där han fått spela sitt spel.

Därmed inte sagt att han var i paritet med Hedberg eller Norlinder, men han fick faktiskt aldrig en reell chans förrän efter halva säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Ja vi kommer nog aldrig se en sådan talangfull backsida i ha igen.

Men frågan är ifall den blev lite för offensiv med facit i hand.

Öhman, Berglund, Norlinder, Hedberg kanske blev lite för mycket av det goda (offensiva). Samtidigt kunde vi ju inte tacka nej när alla med anknytning till klubben ville stanna. Det man kan ifrågasätta är värvningen av Öhman.

Kanske hade vårt lag sett stabilare ut speciellt i försvaret med endast två av de ovan. Samtidigt så tycker jag det var rätt att behålla alla som har anknytning till klubben.

Min förhoppning är att vi har bättre balans bland försvarare i år, vi kommer inte ha samma talang och potential, men vi kanske kan bygga ett stabilt försvar som är svåra att få hål på och på så sätt bli ett bättre lag.
Kommentera