1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480550 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2061737

Sv: Silly season - 2020
Nucky: Tror det kommer vara två grymt nyttiga backar för sina lag. Har dålig koll på Mikkelson egentligen men Rahimi är så satans elak att många kommer tänka en sekund till när han är på isen. Gillar att ha en sådan back i laget och ett boxplay med Rahimi och Hellström hade jag inte velat stå framför målet på.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Rahimi han spelar jävligt fult och är långsam som ett gammalt ånglok och han sitter ofta i utvisningsbåset då han inte hänger med i svängarna , ,,,,Bra med återvändare men Löven har väl bara en som kunde återvända
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales:
Ett tag tänkte jag att man kunde skippa musklerna i försvaret, förförd av den sk avancerade statistiken. Men har tyckt mig kunna se att varje försvar behöver en lite mer fysisk back, den backen måste däremot vara anständig på rören och ha ett ok pass. Belov var drömmen i det avseendet, D Murray var mardrömmen antar jag. Tellkvist nämnde fö i en podd att som målvakt är det rätt skönt att ha en back som röjer framför mål.

Riskerna med Rahimi/Mikkelsson od ligger i dels åldern, hur mkt kommer de tappa till nästa säsong? Och dels i priset, vad kostar de i löneutrymme och därmed kvalite på annat håll i laget? Under silly finns som bekant bara uppsidor men till hösten så😛
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Är det inte dags att ni tar upp era spelare i er egen bok, eller är det såhär att ni inte är så många och därför vill ha lite sällskap av Modofansen?
Låst ämne