1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2062235

Sv: Apropå ingenting...
puffe: ok, jag kan försöka, men då måste du också förstå att du uppträder precis lika drygt som jag mot dig. Du försöker sällan sätta dig in i andras inlägg, vilket gör att vi är många som upplever att du lägger ord i våra munnar. Läs igenom inläggen en gång till och fundera på vad personen verkligen försöker säga.

Och jag upplever det provokativt att när jag presenterar vad jag vet är fakta, så ifrågasätter du det. Det är en annan sak om vi har olika åsikter gällande en persons ödmjukhet eller en spelares kvalitéer då det är subjektivt.

Sedan skiter du i instruktionerna att inte posta musik i silly tråden gång på gång... Du gör det ju till och med medvetet, vilket känns rätt arrogant mot våra fantastiska moderatorer.

Du frågade hur jag kan fungera som lärare. Då vet jag att det är ett tillfälligt gig. Finns det mindre bemedlade personer i publiken klistrar jag på ett smile och bemöter dem vänligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Tala för dig själv
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Musik är ofta bra botemedel mot aggressioner, prova det. Jag har en hyfsad relation till våra kära moderatorer,respekterar dom fullt ut. När du vet vad som är fakta och inte får ifrågasättas , är enligt mej oerhört subjektivt, tål du inte att dina påstående ifrågasätts ibland så blir det lite komiskt. För inte så länge sedan(några timmar) dissade du min relation till Svarten ex.vis, vad vet du om den ?
Kommentera