1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2062777

Sv: Silly season - 2020
mrpm: Legoknektar is the way to go ;)

Helt ärligt så tycker jag allt snack om att lagen måste vara hemvävda blir lite överdrivet. Det viktigaste är att få ihop gruppen så alla drar åt samma håll, och offrar sig för varandra. Inte att man kommer från samma stad.

Sedan är det ju givetvis alltid kul med lokala lirare, som sätter lite klubbkänsla i laget, men kanske inte så sjuukt viktigt som det ibland kan låta.

Grattis till ett bra förvärv!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
goleafs:
:):). Har alltid varit av den åsikten att man får jobba med det man har. Har man tillgång till talanger av absolut toppklass så är det fantastiskt men har man inte det så får man köpa😋, en konst det också att köpa rätt.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
goleafs: Ja, köper att en stomme med hemvävda/svenska spelare kan vara bra, då det ofta är större chans att de stannar kvar mer än 1-2 säsonger. Men när det kommer till spets så vill jag att man värvar den bästa spelaren som finns tillgänglig, oavsett land. De tidigare trötta transatlantera som värvats i våran tid i SHL var under en helt annan ledning och sportchef. Så det går inte att jämföra överhuvudtaget. Och våran stomme är redan satt med 90% svenskar.
Låst ämne