1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481333 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2062890

Sv: Silly season - 2020
DalleRalle: Med grannens grabb menar man inte att man ska fylla hela laget med spelare från domsjö, det menas med att man ska satsa mer på spelare från orten Än man gjort senare åren och få tillbaka DNA i föreningen och förhoppningsvis få en ryggrad av spelare från orten.
Modo har i ett par år nu tagit fram unga spelare varje säsong så nog tycker jag att man levt upp till detta så gott det går, 4-5 unga spelare från egna led, 3-4 äldre spelare från egna led, det är väl ungefär det man kan få fram från en så liten ort.

Jag tycker rent av att Modo faktiskt överträffat förväntningarna på grannens grabb satsningen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Senaste säsongen så hade vi 9 ordinarie MoDo-fostrade spelare på kontrakt (11 med Wernblom och Åhström). 5 ungdomar och 4 äldre.
Lägg därtill 7 juniorer som var uppsatt i truppen vid något tillfälle, där 4 st fick signifikant istid (Wallinder, Wahlgren, Wahlgren, Styf). Ännu fler juniorer cirkulerade på a-lagsträningarna.

Vi går i nuläget in med LP, Åhström, Hägga, Wallinder efter att ha tappat talangerna till SHL. Styf knackar på dörren och potentiellt så har vi även Edwin, Tommy och/eller Hedman som kan spela till höst också.

Jag håller med om att föreningen rent av har överträffat förväntningarna.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Under åren i HA är det vansinnigt många juniorer som fått prova A-lagsspel, och det är väl i snitt 2-4 juniorer/säsong som fått en plats i A-laget.

Finns ingen annan klubb som kan matcha det.

Därför det blir så jävla komiskt när fans från andra klubbar får det att låta som att Modo bara värvar legoknektar.
Vad det egentligen handlar om är att man t.ex i Timråboken är livrädd för att vi ska ställa ett lag på isen som kan utmana, trots det manfall vi åkte på säsongen som var.
Man hade nog hoppats på att vi får ett mellanår, men Glader och c.o verkar vilja annorlunda.

Hur det går vetefan, men spännande blir det.
Låst ämne