1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480300 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2063287

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: någonstans kan man tycka att det är kul att J-O stannade i spårvägen. Att Stenmark bara vann Sverigecupen. Att Annica Sörenstam nöjde sig med att vinna Telia open. Att Billan Westin körde för Sollefteå och inte vågade vara med i OS och VM.

Ja, vi är alla olika, men jag uppskattar idrotten då man utmanar sig själv på den högsta nivån. Där man kämpar för att vinna mot de bästa. Inte viker sig och nöjer sig med gärsgårdsserien.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Som Björn då, som ville uppåt, framåt i sin tränarkarriär menar du? Verkligen ett beteende jag hoppas inte fler tar efter. Men han tog ett steg i sin karriär, från HA till SHL, det går inte att förneka.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Billan vann ju VM-guld 87, vad missade jag nu?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: för egen del hade jag tyckt det var härligt om våra trotjänare stannade hos oss, inte för pengarna men pga deras modohjärta och inte dragit för första bästa SHL plats bara för att eventuellt få en språngbräda till NHL.

Det hedrar Dahlén, hoppas att han (inte på vår bekostnad dock) får leda upp Timrå i SHL. Tyder snarare på att han inte bara sätter sin egen karriär först utan tönker på Timrå också.

Jag hade inte tackat nej om Vedman drog på sig modotröjan för att spela upp oss i SHL trots att han är på sin peak i NHL.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
{J F K. Det här med olika vägval i livet och att alla inte väljer den där självklara vägen verkar vara främmande för dig. Ok jag kan köpa det. Hockeykulturen är ju på många orter oerhört konservativ och enkelspårig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Märkligt att Timråfansen hela tiden sagt att Modo har överbetalda spelare?! Vad säger dom nu när Dahlén blir den som tjänar mest i HA?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Tänker ändå att Dahlens slutmål är NHL, har ingen aning om detta extra år i allsvenskan försämrar möjligheten. Skulle tro att han i första hans behöver förbättra sin fysiska styrka gör han det borde det räcka till en 3 kedja kanske en 2 kedja.
Kommentera