1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2070178

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: Det beror ju helt och hållet på hur det utvecklar sig, har vi inga/fåtal nya fall kommer det såklart att ändra sig. Varför skulle det vara helt osannolikt att det kommer ske under 2020? Ett halvår tills dess.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Ta lärdom av hur det ser ut i omvärlden. Katastrof i vissa ställen, inte en chans man kommer ta sådana stora risker. Utan begränsningar etc medför det enormt stora risker. Jag tror en mindre del av befolkningens nöje alltid kommer väga bra mycket mindre än befolkningens välmående. Fohm har generellt gett intryck av vettig personal som ser i det långsiktiga perspektivet. Känns som att trängas i en ishallen inte är prioritet ett när det kommer till att återgå till det normala. Det är ju lite en utopi och tro att det bara försvinner huxflux om 3 månader om man ser hur situationen är idag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Håller med dig. I oktober så är nog läget lugnt. 70-åringar kan väl få sitta i logerna med egna ingångar. Vi måste få igång spelet och återgå till det normala. Sen att ha stränga förordningar att inte trängas är ju bara bra. Barer i arenan kan glesa ut ståborden ut i korridoren. Nu kör vi....
Kommentera