1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481599 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2071371

Sv: Apropå ingenting...
J F K: haha jaja ni har en osynad Aagard som är tänkt att spela i förstakedja men samtidigt vet man inte om han ens platsar på 3kedjor? 😁 Modo som ska vara så attraktiv klubb ska väll ha en hel drös som vill komma 😀 hejja Leksand hejja Hellqvist
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Franko: Jo, hade vi haft honom som förstecenter så hade man kanske blivit lite orolig, men som redan konstaterat så väntar vi på att Glader plockar in tre spelare för "förstakedjan". I realiteten kanske det inte blir vår förstakedja, men det är digniteten på de spelare som vi försöker värva i alla fall.
Jag tror Aagard är en något bättre center än Fredrik Olofsson och borde gå in som andracenter. Annars har vi helt klart Jellvert som borde kunna axla den rollen. Han har utvecklats från år till år och förhoppningsvis finns det mer att plocka ut ur honom.

Det är såklart osett, men jag tar på förhand definitvt hellre Aagard/Jellvert än Madsen/Blomman.Fast, det är väl vad säsongen kommer att visa.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Franko:

Har man ingen koll så ska man inte yttra sig. Aagaard är inte tänkt som 1a center utan snarare andra/tredje. Modos förstakedja är inte värvad ännu.
Kommentera