1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481018 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2071658

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: Jag trodde vi var överens om att att vi bygger ett jämnare lag och att poängen inte skall ersättas, men i alla fall ha en förstakedja som kan leda pp. Även om jag tror att Sveningsson kommer vara en nyttig sniper i den spelformen.

Varken JJ, Karla eller Tambys poängproduktion bör vara en måttstock för vad vi ska förvänta oss av kommande "leading line". Det skadar inte, men det är inget vi ska förvänta oss.

IFBs bästa poängplockare var inte ens i närheten av någon i vår topp-3 utan det skiljde 15p ner till Tamby som kom trea i vår interna. Trots detta vann IFB serien med råge.

Hur många gick igång på ett namn som Jonathan Johnson som förstacenter inför förra säsongen? Jag tror ingen hade blivit speciellt upphetsad utan där var det nog ett stort frågetecken inför säsongen.

Vem vet hur bra Aagaard är? Även om han spontant känns som en fullgod ersättare till Freddy.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Jag hade fel om Jonsson. Och jag kommer säkert ha fel igen, när jag sticker ut hakan och säger att han kommer bli bänkad i SAIK.

Det är inget snack om att han har ett fantastiskt spelsinne, men han överpresterade något enormt poängmässigt tack vara Karlkvist, Tambellini och Björklund. Jag är övertygad om att han är på tok för långsam för att bli en stjärnspelare i SHL i detta läge och att han skulle ha mått bra av att stanna ytterligare en säsong i MoDo.

Med det sagt så hoppas jag återigen att jag har fel. Det är en kille som har gått den långa vägen och ingen skulle bli gladare än jag om han lyckas överträffa alla förväntningar ytterligare en gång.

Är dock övertygad om att Tambellini kommer ösa in poäng och sedan signa NHL-kontrakt...
Kommentera