1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2071730

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Jag hade fel om Jonsson. Och jag kommer säkert ha fel igen, när jag sticker ut hakan och säger att han kommer bli bänkad i SAIK.

Det är inget snack om att han har ett fantastiskt spelsinne, men han överpresterade något enormt poängmässigt tack vara Karlkvist, Tambellini och Björklund. Jag är övertygad om att han är på tok för långsam för att bli en stjärnspelare i SHL i detta läge och att han skulle ha mått bra av att stanna ytterligare en säsong i MoDo.

Med det sagt så hoppas jag återigen att jag har fel. Det är en kille som har gått den långa vägen och ingen skulle bli gladare än jag om han lyckas överträffa alla förväntningar ytterligare en gång.

Är dock övertygad om att Tambellini kommer ösa in poäng och sedan signa NHL-kontrakt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Johnson har nästan ett gudomligt spelsinne och ett riktigt bra skott. Får han spela pp med Lindström och/eller möller kommer han nog göra bra med poäng i shl också. Han är en kille som dom måste ge chansen från start med mycket speltid för att det inte ska bli en onödig värvning, för han gör sig verkligen ingen rätt i en tredje eller fjärde.
Kommentera