1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2073760

Sv: Apropå ingenting...
M Horava:
Varför ska Ville få sparken om det går hyfsat iår för? Bara för att byta tränare till Omark eller Styf och då börja med en ny huvudtränare istället för att fortsätta med samma känns väldigt konstigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Filiphm: så menade jag inte. Men jag förstår verkligen inte varför gräset alltid är grönare på andra sidan för Modo när det gäller att leta tränare. Björn H är för mig den bästa tränare/lagbyggare Modo haft sedan lückners dagar. Nu hoppas jag att Styf och Omark har snappat och vill förädla Björns syn på hockey och där ser jag inte att Ville tillför något. Jag tror att Styf och Omark skulle greja detta själva.

I det intervjuer jag hört övertygar inte Ville, jag förstår inte vad han vill säga. Självklart Betyder det ju inget att jag inte fattar vad karln menar i sina ordval, men min erfarenhet som projektledare i yrkeslivet är att när man snackar inför en större grupp måste vara tydlig med vad man menar och syftet med varför man gör det. Som matchcoach kvittar det, där är det mer här och nu som gäller.
Björn var kristallklar och tydlig. Omark tycker jag har det också de gånger jag lyssnat på honom.
Med Ville vet jag inte om det är språket eller tränaregenskapen som gör att jag inte hajar. Därför är min magkänsla svajig, men Omark och Styf kan fixa detta.
Kommentera