1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2074584

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Rytter: Ja, Hedberg dröjde det halva matchen innan jag kom på att han ens var med. Men det säger egentligen ingenting. Hans spel bygger på energi och fart och de bitarna brukar inte vara på topp i första träningsmatchen.

Det som däremot gladde mig något enormt var hur många av de nya spelarna som fullkomligt osade spets. Jag har varit orolig att forwardstruppen skulle bli lite "meeh", men det jag såg idag skvallrar om att det finns enorm potential där.

Heponiemi lär nog inte spela center när Gagnon kommer. Gissar att de mest tar tillfället i akt och testar honom i den rollen.

Just det, eftersom Rosdahl har lämnat så måste jag hitta en ny hackkyckling som vi kan tjafsa om, och det ser ut att bli Peters i år. Jag tycker han ser "okej" ut, hyfsat positionssäker och modern i sitt spelsätt, men blir stressad så fort det blir mycket trafik och ser inte i närheten av så där skräckinjagande ut för motståndaren som Bartosak gjorde (taskig jämförelse, jag vet). Min magkänsla är att han är en målvakt som är som sämst när det gäller, men helt okej i grundserien. Den som lever får se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Bad_Brett: Härligt nolaskogsigt kritisk 😉 När 36 räddade skott mot Luleå kvalificerar för hackkyckling. Bådar fanimig gott för säsongen 😀
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Bad_Brett: Lite orättvis kommentar om Peters på hans första träningsmatch? Vill du ha en hackkyckling är det väl bara gå in på Timrås forum och ta första bästa, modoiter är fredade 😉
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Bad_Brett:

Nej tror inte heller han går center utan den platsen lär Gagnon ta när han anländer.

Sedan kanske Hedberg får flytta på sig till andra med Ohlsson och Aagaard.

Men som du säger är det inte i första träningsmatchen vi kommer få se max av Hedberg utan det är snarare i en tuff bortamatch mot löven eller Timrå som det känns som han kliver fram.

Aagaard ser lovde ut, men man får tänka på att han ligger lite efter pga hans benbrott.

Men Mikkelsson är en klockren värvning känns det som, han gjorde knappt ett misstag i egenzon.

Lindgren tycker jag verkar gått fram i defensiven och spelar nu seniorhockey jämfört med när han lämnade.
Kommentera