1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482919 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2075093

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Vilken tur att vi sköt upp ligastarten till 2/10 då😁
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: Vi vet ännu inte nåt om taket för publik. Kanske det blir 1000 pers och då är väl biljetterna sålda redan som säsongs och sponsorbiljetter, då kanske publik till och med kostar mer än utan med tanke på att det behövs personal och städning osv....
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: spännande och se om de kan lätta litegranna iallafall den 1 oktober. Man får väll hoppas att folk issofall kan sköta det snyggt så att det inte dras tbx. Att man följer alla uppsatta regler. Tror ni folk från tex storklubbarna neröver kommer sitta i lugnan ro och hålla avståndet i köerna in? Och hur skall detta stöd fördelas. Skall ha i beaktande att vissa ligor får mer tvpengar eller får rf fördela igen? Och på vilka grunder skall detta bidrag fördelas denna gång. Man får hoppas att det blir lite lättnader av detta och att somliga får se lite livematcher iallafall samt att det räddar ekonomin för alla klubbar. Nyfiken på hur ekonomin ser ut i alla fotbollsklubbar nu som kört utan publik. Har de räknat sin budget på framtida publik och bidrag? Även nyfiken beroende på antal publik ifall de lättar så lär/bör ju säsongskortinnehavare gå före. Kommer det komma in nå mer pengar eftersom de redan är förbetalda eller kommer det bara öka kostnaden?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: Vilken tur att vi byggde en stor arena med restaurang och loger. Vi får väl se hur högt publiktaket blir. 2 meters avstånd alltså.
Kommentera