1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2079021

Sv: Försäsongsmatcher 2020
J F K:

Känns ändå rätt bra att Gagnon ser ut att passa bra in i förstakedjan, han var nog pusselbiten vi saknat.

Tycker Heppo kom mer till sin rätt när han fick spela på sin naturliga position och slapp åka omkring och tänka på att vara center.

Gagnon var det bra fart på och tyckte han tog ansvar defensivt och bröt störde många uppspel. Gjorde det bra framför mål i PP och hade många luriga avslut, han träffade väl bla ribban. Tror detta kommer bli bra när dom får mer tid tillsammans.

Lutar åt att vi måste börja fundera på att skeppa Öhman, så mycket skills i honom men han får så lite uträttat. Hur ska han ta plats när alla finns att tillgå och Viklund samt Corrado ska in i laget.

På forwardssidan känns det bra men öppnar ändå för att vi under säsong skulle behöva en bra offensiv spelare till andrakedjan. Hedberg känns inte i form och där hoppas man det lossnar.

Mycket kvar att jobba på men betydligt bättre än senast mot Timrå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Rytter:
Lite farligt att skeppa Öhman innan vi vet hur det blir med Lindgren, och jag tror Öhman kan bli iaf en pusselbit om än inte så stor.

Spelet utan puck ser bra ut och det tycker jag det gjort i de 3 matcher jag sett. Om som det skrivits innan det märks att vi är ett snabbare lag.

Det jag kan sakna är lite kreativitet i anfallszon, utvecklingen på LP och även Åhström blir viktig. Sen antar jag att det finns en plan B för om Heponiemi lämnar. Hedberg bör få mer tid innan vi dömer ut honom men man bör absolut fundera på om man kan flytta ner honom till 3-4 för att få in lite mer eldkraft.

Gillar Gagnon gör mkt bra, även Aagaard och Jellvert såg bra ut.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Rytter: ja, det blir nog till att skeppa Öhman (till typ Västervik där han då troligtvis kommer slå klubbrekord i totalt antal gjorda mål där samtliga givetvis är gjorda mot Modo) och ta in Toby på tryout..
Kommentera