1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478983 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2079176

Sv: Försäsongsmatcher 2020
JoseGonzales: Du missar poängen. Vad är fördelen med att värva dom? Ni får inte mer publik pga corona, och poängen dom skrapar ihop kommer ni med största sannolikhet inte behöva.

Resultatet blir istället att en hel kedja får stå på sidan och en tillsynes onödig kostnad för er(även om den inte lär vara hög)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Nucky: Det kanske kan vara bra med en stor trupp denna höst med tanke på viruset...Löven kan ha tagit rygg för det
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Nucky: Ja, även om det tar emot i modohjärtat att säga så är ju Löven skyhöga favoriter till att rulla på och ta hem serien även utan Steen.
De har kontinuitet i truppen från förra säsongen (då de slog poängrekord!).
Modo med nytt lag har inga garantier att laget kommer att bli bra för allsvenskan. De kommer säkert att få kämpa med att få ihop spelet/gruppen fram till slutspel (om de ens tar sig dit).
Löven behöver inte värva mer nu utan borde fundera på att få in spets i februari inför avgörandet om de har behov av det vill säga..
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Nucky: Poängen är väl samma som för era NHL-lån? Blir det ingen AHL säsong så kanske dom stannar hela säsongen och gör oss mycket bättre. Jag älskar er dubbelmoral som att ni inte tagit in två stycken NHL-lån som faktiskt ska lämna i november för campen..
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Nucky: Äh Löven har Jesus och men vi har Frank å kompani !!!!

In å läs !!!

Man är stolt å glad som Modoit !!!

t.co/BKbkxSz3d7?amp=1
Kommentera