1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2079184

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Nucky: Ja, även om det tar emot i modohjärtat att säga så är ju Löven skyhöga favoriter till att rulla på och ta hem serien även utan Steen.
De har kontinuitet i truppen från förra säsongen (då de slog poängrekord!).
Modo med nytt lag har inga garantier att laget kommer att bli bra för allsvenskan. De kommer säkert att få kämpa med att få ihop spelet/gruppen fram till slutspel (om de ens tar sig dit).
Löven behöver inte värva mer nu utan borde fundera på att få in spets i februari inför avgörandet om de har behov av det vill säga..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
M Horava: Du får tänka att Löven hade Cannata som var en bidragande orsak att dom tog minst 30 poäng mera annars hade dom aldrig slagit poängrekord
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
M Horava:
Äh....
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
M Horava: Ärligt talat tycker jag att det är ett misslyckande om vi inte kommer topp fyra. Ja, vi har en massa nya, men ärligt talat så är det en högkvalitativ trupp enligt allsvenskt mått.

Jag undrar om inte Omark är ett riktigt bra tillskott. Han verkar lugn, pedagogisk och vara väldigt duktig på att analysera spelet. Det kan vara väldigt bra att han får tiden och möjligheten att jobba individuellt med spelarna på ett sätt jag inte tror att Hellkvist hann med.

Ärligt talat gillar jag årets spel bättre än fjolårets. Inga gigantiska skillnader, men forecheckingen ser mer sammanhållen ut och vi bjuder inte alls på lika många fria lägen i egen zon. Visst sorterade vi dåligt stundtals igår där två spelare gick på samma motståndare, men det kan vi nog styra upp.
Kommentera