1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478123 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2080110

Sv: Försäsongsmatcher 2020
wolper: tror just de att löven fått behålla stora delar av truppen och Modo tvärtom kommer ha större betydelse än många tror, tar tid och tålamod att bygga lag och ett fungerande lagspel och de är ju lättare om man får behålla den spelmässigt bärande stommen
Stor flopprisk på ett lag som Modo som dessutom har en rätt grön tränare och helt ny i svensk hockey.. hur stort tålamod har klubben och fansen, läge att dra ner hype och förväntningar ?
Löven kommer garanterat stå som etta i tabellen när detta summeras nästa vår... slutspel däremot är ju mycket mer ovisst
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Mike Keenan: Man ska ju inte glömma att Timrå faktiskt har fått behålla stora delar av sin trupp samt sina främsta namn, man har värvat i min mening väldigt intressant och man skall även komma ihåg vilken ångvält detta var sista 15 omgångarna av serien 2019/20, Timrå kan absolut vara ett namn som kan hamna topp1.

Löven har också fått behålla stora delar av truppen och fått chansa lite med påfyllnaden och då tänker jag främst på Rahimi och Possler, man har dessutom tappat målvakten som gav Löven seriesegern med sitt ibland helt enorma målvaktsspel, men även där en lagmaskin som ofta vinner dom täta matcherna.

Modo har i stort sett ett helt nytt lag men har värvat spännande, dock tror jag man ligger en hel del efter i spelsystem etc så topp 3 får ses som väldigt godkänt om man klarar det. Får Modo ihop det i tid så blir man att räkna med men tar det 1,5-2 månader att spela ihop sig så kan det redan vara för sent att nå topp3.
Kommentera