1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2080116

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Modoitn: Inte ska vi behöva vara oroliga riktigt än?
Första 2 matcherna så såg vi Svenningssons och Danskens målskytte, sen vet vi att Hedberg har ett av Europas bästa handledsskott så nog finns det iaf viss potential.

Sen så blev ju matchen igår väldigt lustig, Modo tar ledningen och har bra koll på sakerna, sen får löven PP då Modo drar på sig en dubbelutvisningar och Löven utnyttjar alla detta skoningslöst och mer eller mindre avgör matchen.
Sen kommer Modo ut i 3:e och dominerar men skapar inte dom där riktigt farliga chanserna och efter 5 min får Löven ytterligare ett PP och gör mål direkt.
Det var ju inte så att Lövens mål var frukten av ett superbt spel I 5 mot 5 utan en konsekvens av powerplay, i spelet 5 mot 5 var Modo snäppet vassare faktiskt.

Löven vinner rättvist för man gör fler mål, men sett till spelet så var matchen bra och jämn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Gavelo: Hockey är farligt för hjärtat. Jag oroar mig varje försäsong, inget nytt för mig.

Dock är det ett nytt lag och man oroar sig extra då, det känns lite som att vi får börja om igen! Sen har vi fått in en del bra spelartyper så man får se om Ville kan trolla ihop dom rejält innan seriestart.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Gavelo: Du vet att matchens enda PP-mål var 4-1, va? Då var matchen avgjord redan.

Oavsett så är det försäsong och ingen anledning att oroa sig.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Gavelo: Har Hedberg ett utav Europas bästa handledsskott? :)
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Gavelo: Bra LAG brukar vinna fast dom spelar halvdåligt, dåliga LAG brukar förlora trots att dom spelar bra... förstår du har stora förhoppningar men kan va läge att ta ner hype och förväntningar så finns utrymme för både att ta lite dåliga insatser här i början av säsongen och även att Ev succe längre fram blir ännu härligare
Men de är ju bara mina egna tankar så här inför ...
Kommentera