1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480950 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2080129

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Gavelo: Du vet att matchens enda PP-mål var 4-1, va? Då var matchen avgjord redan.

Oavsett så är det försäsong och ingen anledning att oroa sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
DödÅtSIF: Jag menar att både 2an och 3,an är frukten av modos dubbelutvisning etc. Löven bjuds in i matchen och ges en kraftig hävarm, sen som du säger så gick luften ur helt när Modo forcerat i 5 minuter och så drar Lindgren på sig en slashing och löven gör direkt 4,an, där tror jag matchen gled oss ur händerna.
En eloge iaf att Modo fortsatte att ösa på, dock utan att kanske skapa dom heta chanserna men inställningen att iaf gå för att snygga till siffrorna är hedervärt
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
DödÅtSIF: Jag ser ingen anledning till panik alls. Spelet ser ut att hålla och vi har klart flest nya spelare i truppen, så det är fullt naturligt att det tar lite längre tid för oss att komma igång. Minns att vi vann ganska enkelt mot Löven på försäsongen ifjol, utan att det speglade hur serien skulle bli.

Året Mora var överlägsna, så var det inte förrän vid jul man började dra ifrån, eller om det var ännu senare. Leksand har väl haft en säsong man var vid botten i december, men gick som en raket senare. Om inte vi är på topp under försäsongen, så gör det inte mig orolig.

Jag tror fortfarande att det blir vi, Timrå och Löven som kommer etta, tvåa och trea när serien är slutspelad.

Och jag väntar för övrigt en bra bit in på serien innan jag blir orolig för att vi inte gör mål på alla chanser vi skapar. Jag tar hellre att man skapar mycket, än att man är extremt effektiva vid den här tidpunkten.
Kommentera