1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482654 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2080131

Sv: Försäsongsmatcher 2020
DödÅtSIF: Jag ser ingen anledning till panik alls. Spelet ser ut att hålla och vi har klart flest nya spelare i truppen, så det är fullt naturligt att det tar lite längre tid för oss att komma igång. Minns att vi vann ganska enkelt mot Löven på försäsongen ifjol, utan att det speglade hur serien skulle bli.

Året Mora var överlägsna, så var det inte förrän vid jul man började dra ifrån, eller om det var ännu senare. Leksand har väl haft en säsong man var vid botten i december, men gick som en raket senare. Om inte vi är på topp under försäsongen, så gör det inte mig orolig.

Jag tror fortfarande att det blir vi, Timrå och Löven som kommer etta, tvåa och trea när serien är slutspelad.

Och jag väntar för övrigt en bra bit in på serien innan jag blir orolig för att vi inte gör mål på alla chanser vi skapar. Jag tar hellre att man skapar mycket, än att man är extremt effektiva vid den här tidpunkten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
J F K: Vi kommer ju från en säsong med den bästa offensiv vi har på flera år också. Vi hade en av dom mest dominanta 1a kedjan i HAs historia.
Och än om Löven gärna vill hävda att deras PP var bättre än vårt för att vi systrar så jävla dåligt så vi jag nog påstå att vi inte kan förvänta oss ett PP som ifjol.
Två skickliga samspelta lirare i JJ och Karla och en spelare som är på kompetent SHL nivå i Tambo.
Svårt att överträffa.
Kommentera